HUOMAA:

Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Lataa, asenna ja rekisteröi WinOptimizer 19 viimeistään 5.11.2022 klo 18.00.

WinOptimizer 19 on Ashampoon suuri maksullinen ohjelma, jonka lukuisten ominaisuuksien avulla voit tehdä tietokoneestasi entistä toimivamman.

Ohjelma on WinOptimizer-tuoteperheen suurin versio, ja se sisältää enemmän toimintoja kuin mihin olet ehkä tottunut WinOptimizer 2022 -ohjelmassa, joka löytyy myös Etunurkasta.

WinOptimizer 19 sisältää useita optimointitoimintoja, jotka lisäävät tietokoneen voimaa ja tehoa, mutta se pystyy myös siivoamaan ja poistamaan Windowsin virheet. Täyden lisenssin avulla voit asentaa ohjelman enintään kolmelle kotitaloutesi tietokoneelle.

Voit käyttää ohjelmaa Windows 7-, 8-, 10 -käyttöjärjestelmissä ja uudessa Windows 11 -käyttöjärjestelmässä.

WinOptimizer 19 maksaa yleensä 50 euroa, mutta nyt voit saada sen ilmaiseksi!

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".