WinOptimizer on jo pitkään kuulunut optimointiohjelmien kärkikaartiin. Ohjelman tuorein versio on entistäkin tehokkaampi ja helppokäyttöisempi.

WinOptimizer kokoaa yhteen pakettiin laajan valikoiman hyödyllisiä siivoustoimintoja, joiden avulla saa tuunattua tietokoneen kauttaaltaan parhaaseen mahdolliseen vireeseen. Uusi versio sisältää parannuksia sekä toimintoihin että käyttömukavuuteen.

Tärkeimmät ylläpitotoimet saa tehtyä parilla hiirennapsautuksella. Esimerkiksi WinOptimizer 2018:n pikatoiminto suorittaa yhdellä kertaa tarpeettomien tiedostojen raivauksen, asetusten tarkistuksen sekä järjestelmän optimoinnin.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".