Sitä mukaa kuin kansioiden lukumäärä kasvaa, voi yleiskuvan hahmottaminen kärsiä, kun kaikissa kansioissa on sama peruskeltainen kansiokuvake.

FolderPainter-apuohjelma tarjoaa helpon ja näppärän ratkaisun luoda väreillä selkeyttä kansionäkymään. Ohjelmalla pystyy muutamalla hiiren napsautuksella muuttamaan kansioiden väriä.

Yleiskuvan hahmottaminen helpottuu huomattavasti, kun voit muuttaa sisällön perusteella samaan luokkaan kuuluvat kansiot samanvärisiksi.

Huom: Pura ensin pakattu tiedosto

Ohjelman latautuu pakattuna zip-tiedostona, joka pitää purkaa. Napsauta lataamaasi tiedostoa kakkospainikkeella ja valitse Pura kaikki. Avaa Folder Painter -kansio ja käynnistä ohjelma kaksoisnapsauttamalla FolderPainter-ohjelmatiedostoa, joka on kahdesta tiedostosta ensimmäinen, heti Icons-kansion alla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".