Joitakin sanoja ja lauseita kirjoitan tietokoneella paljon useammin kuin muita: koko nimeni, osoitteeni, syntymäaikani, sähköpostiosoitteeni, puhelinnumeroni tai sähköpostin lopputervehdykseni. Mutta kun vaikka kirjoitan saman sähköpostiosoitteen toistuvasti, käy aivan liian usein niin, että kirjoitan sen väärin. Ja väärin kirjoitettu sähköpostiosoite voi tarkoittaa sitä, että tärkeä posti jää saamatta tai että luon tilin uuteen palveluun väärällä käyttäjätunnuksella. Helppokäyttöisen aText-ohjelmiston avulla voit vähentää tätä riskiä huomattavasti, etkä tule katumaan sitä.

Voit antaa ohjelman täyttää sanoja ja lauseita puolestasi käyttämällä erityisiä pikakomentoja. Esimerkiksi valitsemalla sähköpostiosoitteellesi pikanäppäimen varmistat, että se kirjoitetaan aina oikein.

Säästä näppäilyaikaa

AText auttaa sinua välttämään lyöntivirheistä johtuvat ongelmat ja säästää siten paljon aikaa. Sen sijaan, että näkisit vaivaa esimerkiksi pidempien sähköpostitervehdysten tai yhteystietojesi kirjoittamiseen, voit antaa aTextin tehdä sen puolestasi muutamassa sekunnissa. Pidempi kohteliaisuuslause, kuten ”Hyvää päivänjatkoa. Ystävällisin terveisin, Martti Laurila” voidaan lisätä kirjoittamalla yksinkertaisesti kaksi kirjainta ”yT” tai jokin muu valitsemasi kirjainyhdistelmä. Ja jos joudut usein kirjoittamaan päivämäärän, voit sen sijaan antaa aTextin tehdä sen valitsemallasi pikanäppäimellä.

Tällöin näppäinoikotiestä ”dPv” voi tulla ”24.12.2024 13:30” tai jokin muu valitsemasi päivämäärämuoto. Lausekkeiden pikanäppäimet toimivat kaikkialla Windowsissa – myös tietokoneeseen asennetuissa tekstinkäsittelyohjelmissa. Pikanäppäinten määrää ei ole rajoitettu, ja voit jopa tallentaa useita sanoja tai lauseita saman lyhenteen taakse.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".