SimpleSite
Ota käyttöön maksuttomat kotisivut

Haluatko esitellä harrastustasi tai kertoa matkoistasi? Voit tehdä sen helposti Simplesite-palvelussa, jonne voit perustaa maksuttomat kotisivut.Saat myös hyvän tarjouksen omasta domainista.

 
KotiMikro tarjoaa yhteistyössä Simplesite-palvelun – aik. 123Kotisivu – kanssa maksuttoman kotisivutilan.

Voit ottaa sivuillasi käyttöön muun muassa nettiputiikin, jossa voi käyttää maksamiseen PayPal-maksujärjestelmää. Toisin kuin monissa muissa palveluissa, kauppatoiminto on Simplesite-palvelussa käytettävissä ilman lisämaksua.
 

Kotisivut omalla osoitteella

Maksuttomassa versiossa on rajoitetut toiminnot. KotiMikron lukijana voit hyödyntää edullisen tarjouksen SimpleSiten Pro-versiosta, jossa on kaikki ominaisuudet käytettävissä. Niihin kuuluu muun muassa mainoksettomuus ja oma domain-tunnus.

Saat KotiMikron tilaajana erikoistarjouksen SimpleSiteltä: peräti 65 prosentin alennuksen maksullisesta Pro-versiosta. Saat 24,95 eurolla puoleksi vuodeksi oman domain-­tunnuksen, pääset eroon mainoksista ja saat käyttöösi paljon kuvia ja taustoja.

> Tartu tarjoukseen ja tilaa KotiMikro, niin voit perustaa omat kotisivut, jonne voit tehdä vaikka valokuva-albumin ja nettiputiikin sekä päivittää Pro-versioon edullisesti.

SimpleSiten Pro-version normaalihinta on 72 euroa puolelta vuodelta, joten säästät 47,05 euroa.

Aloita sivujesi teko täällä

 

Opastusta kotisivujen tekoon

KotiMikron tekemä opas auttaa sinut helposti alkuun kotisivujen teossa ja tutustuttaa SimpleSite-palvelun toimintoihin.

Näytämme muun muassa kuinka lisätään uusia sivuja ja muita elementtejä, kuten esimerkiksi tekstiä ja kuvia.

Suomenkielinen opas etenee vaiheittain ja oppaan ohjeiden avulla saat omat maksuttomat SimpleSite-sivusi helposti ja näyttävästi nettiin.

> Lue Simplesiten aloitusopas täällä.

 

Perusta sivuillesi nettiputiikki

Voit ottaa omilla kotisivuillasi käyttöön myös oman verkkokaupan.

Ilmaisversiossa tuotteita voi olla kerrallaan myynnissä viisi, mutta Pro-versiossa, josta KotiMikron tilaajille on erikoistarjous, tuotteita voi olla useita.

KotiMikron tekemässä oppaassa näytetään kuvitetuin vaihein, kuinka oma nettiputiikki otetaan käyttöön ja mitä muodollisia vaatimuksia sen pitää täyttää ja kuinka sinne laitetaan tuotteita myytäväksi.

> Lue SimpleSiten nettikaupan ohje täällä.

 

Lisää maksutapoja nettikauppaasi

SimpleSiteen perustettava nettikauppa ei sisällä omaa maksutoimintoa, vaan maksuliikenteeseen pitää käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia.

Maksamisen voi toteuttaa esimerkiksi MobilePay-sovelluksella tai pankkien yhteisen Siirto-palvelun avulla.
Luottokorttimaksuja varten pitää olla käytössä esimerkiksi PayPal-tili, sekä kaupan pitäjällä että maksajalla.

Katso täältä ohje, kuinka PayPal-tili luodaan.