Omiin tarpeisiin sopivan kannettavan tietokoneen löytäminen ei ole mikään helppo tehtävä, kuten käy ilmi tässä numerossa olevasta kannettavien tietokoneiden osto-oppaasta.

Yritimme helpottaa tehtävää valitsemalla testiin erilaisia kannettavia, jotta mahdollisimman moni löytäisi niiden joukosta omaan makuun ja omalle kukkarolle sopivan laitteen.

Jos kannettavalle tietokoneelle voisi valita vapaasti ominaisuudet, haluaisimme höyhenenkevyen laitteen, joka olisi myös salamannopea ja huippuedullinen. Tällaista kannettavaa ei valitettavasti kuitenkaan löydy kuin haaveista. Todellisuudessa käyttäjä joutuu aina tekemään kompromisseja.

Lenovon IdeaPad Flex 5 lienee testilaitteista se, joka pystyy tyydyttämään useimpien käyttäjien tarpeet. Laite ei noussut testivoittajaksi, mutta se voisi olla hyvä valinta monelle – ensisijaisesti hintansa takia. MSI voitti testin nopealla kannettavallaan, jossa ei ole mitään varsinaisia heikkouksia. MSI:n kannettava viihtyy niin pelikentillä kuin jokapäiväisissä perustehtävissä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".