Windowsiin ja tietokoneeseen liittyvät ongelmat ovat harvoin niin ainutlaatuisia, ettei kukaan olisi kokenut samaa aikaisemmin. Useimmissa tapauksissa myös muut ovat saaneet saman pähkinän purtavakseen. Muiden ongelmista kannattaa ottaa opiksi, koska omakin pulmatilanne saattaa ratketa samalla tavalla. Seuraaville sivuille on koottu ongelmia laidasta laitaan ja 50 tehokasta ratkaisua niihin.

Osan näistä tietokoneongelmista olet ehkä ratkaissut onnistuneesti itse, kun taas toiset aiheuttavat haasteita edelleen tai kenties joskus lähitulevaisuudessa. Kaikki näillä sivuilla esitetyt ongelmat ja ratkaisut on poimittu Etunurkan Kysy meiltä -palstalta, jossa lukijamme voivat esittää kysymyksiä ja saada niihin vastauksia asiantuntijoiltamme.

Seuraavan kerran, kun tietokoneesi tai käyttöjärjestelmäsi kieltäytyy tekemästä yhteistyötä, aloita selaamalla tätä artikkelia ja katso, löydätkö oman pulmasi näiden 50 ongelman ja ratkaisun joukosta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".