Näin on käynyt varmasti monelle. Olet muokkaamassa tärkeää tekstiä, mutta tallennat vahingossa väärän version, eikä paluuta enää ole. Joskus voi tulla myös vahingossa poistaneeksi tiedoston tai koko kansion. Varmuuskopio on ehkä tehty, mutta se ei ole aina ajan tasalla.

Ylläkuvatun kaltaiset tilanteet välttää käyttämällä ilmaista 360 Document Protector -ohjelmaa. Se turvaa tiedostot heti, jos niihin tehdään merkittäviä muutoksia.

Ohjelma tallentaa ajantasaisen varmuuskopion kuukauden ajaksi. Myöhemmin virheiksi osoittautuneet muokkaukset voi perua lataamalla tiedoston kopion 360 Document Protectorin luomasta varmuuskopiokansiosta.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.