Kaikkia nettiuhkia vastaan voi suojautua Bullguardin tehokkaalla Internet Security -tietoturvaohjelmistolla.

Ohjelmisto osaa sekä tarkistaa tietokoneen uhkia etsiessään että suojata tietokonetta koko ajan, kun käyttäjä liikkuu internetin syövereissä.

Hyökkäyksiltä suojaamisen ohella ohjelmisto siis tarkistaa koneen ja varoittaa mahdollisista käyttöjärjestelmän haavoittuvuuksista. Tarjolla on myös luja palomuuri – ja kaikki tämä yhdessä ja samassa ohjelmassa.

Kattavien tietoturvatoimintojen lisäksi BullGuard sisältää varmuuskopioinnin, jonka avulla tärkeät tiedostot saa kopioitua joko paikallisesti tai yleisimpiin pilvipalveluihin.

KotiMikro tarjoaa Bullguardin lukijoilleen maksutta vuoden ajaksi yhdelle laitteelle. Ilmaisia lisenssejä on jaossa rajallinen määrä.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.