Ohjelma torjuu esimerkiksi vakoiluohjelmia ja mainosohjelmia, jotka voivat kaapata selaimen ja näyttää siinä mainoksia sekä ottaa käyttöön tarpeettoman hakukoneen.

Turhien selainlaajennusten lisäksi ohjelma tarjoaa perustason reaaliaikaisen suojan haittaohjelmien hyökkäyksiä vastaan. Uusimpana ominaisuutena on ladattujen tiedostojen tarkistus ja mainosten poisto. 

Valitse IObit Malware Fighter -ohjelman asennuksen alussa vaihtoehto Mukautettu asennus, niin voit tarvittaessa varmistaa, ettei tietokoneellesi asennu turhia kylkiäisohjelmia. Laita lisäksi asennuksen aikana valinta kohtaan ”No, thanks”, kun asentaja tarjoaa Driver Booster -ohjelmaa tai muuta kylkiäistä.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.