KotiMikron kokoama muistitikulle mahtuva pelastuspaketti sisältää neljä ohjelmaa, joilla voi yrittää korjata oikkuilevan tietokoneen ja pelastaa tiedostoja.

Pelastuspaketti on ISO-muotoinen levykuvatiedosto, jonka voi tallentaa muistitikulle Etunurkasta ladattavalla UNetbootin-ohjelmalla.

Pelastuspaketti vaatii vähintään yhden gigatavun kokoisen muistitikun.

Pelastuspaketin sisältämät ohjelmat:

  • Avira Rescue System
  • CrystalDiskInfoPortable
  • Autoruns Portable
  • GeekUninstaller Portable

Lue oheisesta artikkelista, kuinka teet pelastustikun ja kuinka käytät sillä olevia ohjelmia.

HUOM: Pelastuspaketin ISO-levykuvatiedosto on pakattuna ZIP-tiedostopakettiin, jonka lataamisen saattaa estää selaimen tietoturva-asetukset tai muut tietoturvatoiminnot. Jos et saa pelastuspakettia ladattua, muuta selaimen tietoturva-asetuksissa suojaustasoa tai ota tietoturvalaajennus latauksen ajaksi pois käytöstä.

Pura ZIP-paketti napsauttamalla lataamaasi tiedostoa kakkospainikkeella ja valitsemalla Pura kaikki. Siirrä sitten ISO-tiedosto UNetbootin-ohjelmalla muistitikulle, kuten artikkelissa neuvotaan.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.