Bitdefender Anti-Ransomware antaa suojaa kiristyshaittaohjelmia vastaan.

Kiristyshaittaohjelmat saavat uhrikseen joka päivä uusia tietokoneita, joiden tiedostot lukitaan ja avaamisesta vaaditaan lunnaita. Eikä mikään takaa, että lunnaiden maksaminen toisi tiedostot takaisin. On arvioitu, että kiristyshaittaohjelmien osuus kaikista haittaohjelmista on jo noin 50 prosenttia.

Suojautuminen on aiheellista myös kotikäyttäjille, vaikka kiristyshaittaohjelmat kiusaavatkin eniten yrityksiä. Bitdefender Anti-Ransomware on tehokas suoja. Ohjelma on helppo ottaa käyttöön, ja se toimii järjestelmän taustalla viemättä liikoja resursseja.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.