True Key on näppärä ja edistyksellinen ohjelma, joka opettelee tunnistamaan kasvosi yksityiskohtaisesti – ja luo niistä kuvan. Sen jälkeen voit kirjautua netin palveluihin kasvojesi ja webkameran avulla. True Keyn ansiosta voit kirjautua esimerkiksi Gmail- tai Facebook-tilillesi ilman salasanan naputtelua.

True Key toimii selaimen laajennuksena, joka välittää ohjelmaan kerätyt käyttäjätiedot eri verkkopalveluihin. True Key muistaa siihen lisätyt käyttäjätiedot ja lisää ne automaattisesti kirjautumiskenttään palveluissa, joissa vierailet toistuvasti. True Keyn ilmaisversioon voi tallentaa 15 palvelun käyttäjätiedot.

True Keyn saa myös sovelluksena puhelimeen tai taulutietokoneeseen, joissa käyttäjän tunnistus toimii samaan tapaan kuin tietokoneella. Käyttäjätunnuksia voi lisätä myös puhelimella niin, että ne näkyvät myös tietokoneen ohjelmassa – ja päinvastoin.

Lue oheisesta artikkelista, kuinka perustat oman käyttäjätilin, rekisteröit ohjelmaan omat kasvosi, kuinka lisäät tai poistat käyttäjätietoja ja kuinka kirjaudut eri palveluihin True Key -ohjelmalla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".