Tietokoneen lukitsemiseen on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja salasanoista sormenjälkilukijoihin ja kasvojentunnistukseen. Harvinaisempi, mutta sitäkin kätevämpi keino, on käyttää tavallista muistitikkua avaimena, jonka irrottaminen lukitsee tietokoneen saman tien.

Tietokoneen avaaminen käy yhtä sukkelasti. Sujautat vain muistitikun takaisin liitäntään, niin tietokoneen lukitus avautuu automaattisesti.

Muistitikkuavaimen tekeminen onnistuu ilmaisen USB Raptor -ohjelman avulla. Muistitikun katoamisen varalta ohjelma sisältää myös salasanavarmistuksen, jolla tietokoneen saa tarvittaessa avattua ilman muistitikkua.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.