ZoneAlarm on tehokäyttäjälle suunnattu monipuolinen palomuuriohjelma, joka toimii kaksisuuntaisesti suojaten sekä saapuvan että lähtevän liikenteen. ZoneAlarmin avulla voi myös suojata yksityiset tiedot, kuten salasanat ja sähköpostin yhteystiedot. Kun käyttäjä kirjoittaa omat tietonsa ensin ZoneAlarmin myVault-toimintoon, niin ohjelma varoittaa, jos käyttäjä jatkossa yrittää antaa luottamuksellisia tietojaan suojaamattomalle sivustolle.

Ennen ZoneAlarmin asennusta pitää poistaa käytössä oleva kolmannen osapuolen palomuuriohjelma. Windowsin omaa palomuuria ei kannata poistaa käytöstä, vaikka tietokoneessa on käytössä toinen palomuuri.

Valitse ZoneAlarmin asennuksen aikana Customize the installation ja poista valinta kohdasta Yahoo Toolbar. Ohjelma pitää rekisteröidä sähköpostiosoitteella. Rekisteröinti on maksuton.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.