ZoneAlarm on tehokäyttäjälle suunnattu monipuolinen palomuuriohjelma, joka toimii kaksisuuntaisesti suojaten sekä saapuvan että lähtevän liikenteen. ZoneAlarmin avulla voi myös suojata yksityiset tiedot, kuten salasanat ja sähköpostin yhteystiedot. Kun käyttäjä kirjoittaa omat tietonsa ensin ZoneAlarmin myVault-toimintoon, niin ohjelma varoittaa, jos käyttäjä jatkossa yrittää antaa luottamuksellisia tietojaan suojaamattomalle sivustolle.

Ennen ZoneAlarmin asennusta pitää poistaa käytössä oleva kolmannen osapuolen palomuuriohjelma. Windowsin omaa palomuuria ei kannata poistaa käytöstä, vaikka tietokoneessa on käytössä toinen palomuuri.

Valitse ZoneAlarmin asennuksen aikana Custom install, niin voit valita, asennetaanko mahdolliset lisäosat, kuten VPN ja Yahoo. Ne eivät ole välttämättömiä palomuurin käytön kannalta.

Ohjelma pitää rekisteröidä sähköpostiosoitteella. Rekisteröinti on maksuton.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".