Tilatessasi suoratoistopalvelun päätät itse, mitä katsot televisiosta, ja mikä ehkä vielä tärkeämpää, milloin katselet haluamaasi sisältöä. Suoratoistopalveluja voi käyttää myös tietokoneella, puhelimella ja tabletilla, joten voit itse päättää, missä katselet elokuvia ja tv-sarjoja.

Kaikkien kuvanlaatu on sellainen, josta voimme vielä muutama vuosi sitten vain uneksia, ja vältyt jopa mainosten aiheuttamilta keskeytyksiltä kesken katselun.

Näiden etujen vuoksi kaapeli- ja antennitelevision katselun jättäneiden kotitalouksien määrä kasvaa jatkuvasti. Yksi suoratoistopalvelu voi tarjota mielenkiintoisempaa sisältöä kuin voit muuten koskaan nähdä televisiosta. Tämä testi oli hieman erilainen kuin tulostimien ja tietokoneiden testit, joissa mittaamme, punnitsemme ja työskentelemme tieteellisesti testilaboratoriossa. Suoratoistopalvelutesti tehtiin osittain kotisohvalla 55-tuumaisen Ultra HD -television edessä ja sijoittamalla muutama hyvä kaiutin ruudun molemmille puolille.

Lähestyimme tehtävää kuitenkin järjestelmällisesti arvioidessamme esimerkiksi kuvanlaatua ja palveluiden helppokäyttöisyyttä. Suoratoistopalvelun tilaaminen on helppoa. Menet vain palvelun verkkosivustoon ja luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näitä kirjautumistietoja voit käyttää sekä tietokoneella, tabletilla, puhelimella että äly-tv:llä. Voit perua tilauksesi muutamalla napsautuksella, jolloin se päättyy kuluvan kuukauden vaihtuessa. Useissa palveluissa on myös ilmaisia kokeilujaksoja, joten voit kokeilla eri palveluja, ennen kuin valitset itsellesi sopivan.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".