Nykyään verkkoon eivät enää ole yhteydessä vain tietokoneet ja matkapuhelimet. Myös älykodin laitteet, kuten televisiot, hehkulamput, pistorasiat, verkkokamerat ja muut älylaitteet, ovat yhteydessä langattomaan verkkoon. Laitteiden paljous voi aiheuttaa sen, ettet enää tiedä, mitkä laitteet ovat kirjautuneet Wi-Fi-verkkoon. Tämä vaikeuttaa entisestään sen havaitsemista, jos verkkoon on livahtanut luvatta ulkopuolisia.

Jos uusi laite kirjautuu langattomaan verkkoosi, et saa siitä ilmoitusta esimerkiksi Windowsissa tai matkapuhelimessa. Fing Desktop ratkaisee tämän ongelman. Se näyttää kaikki langattomaan verkkoosi liitetyt tietokoneet, kännykät, televisiot, Chromecastit ja muut tuotteet.

Siten saat helposti selville, onko verkossasi luvattomia henkilöitä. Jos sellaisia löytyy, sinun on vaihdettava verkon salasana välittömästi.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".