KotiMikron Tietoturvahälytys on lisäpalvelu sinulle, joka tilaat lehteä.

Kun otat käyttöön Tietoturvahälytys-palvelun, se varoittaa sähköpostitse ajankohtaisesta haavoittuvuudesta, joka vaarantaa tietosi ja laitteesi. Varoitukset voivat koskea esimerkiksi seuraavia tietoturvauhkia:

  • Tietovuotoa, joka uhkaa arkaluonteisia henkilötietoja
  • Sähköpostihuijauksia ja tietojenkalasteluviestejä
  • Huijaussoittoja
  • Messengerissä leviävää haittaohjelmaa
  • Ja muita uhkia.

Saat meiltä ajantasaista tietoa haavoittuvuuksista ja kuinka niiltä suojaudutaan.

Näin sinulla on mahdollisuus suojautua ajoissa ja mahdollisimman hyvin.

Voit myös milloin tahansa peruuttaa Tietoturvahälytys-palvelun tilauksen.

Jos päätät lopettaa KotiMikron tilauksen, Tietoturvahälytys-palvelun tilaus päättyy silloin automaattisesti, etkä saa enää viestejä palvelusta.

Tietoturvahälytys ei sisällä mainoksia – saat ainoastaan varoituksia uusista uhkista ja ohjeita, kuinka suojaat tietosi ja laitteesi.

HUOM: Tilaa Tietoturvahälytys-palvelu käyttämällä sähköpostiosoitetta, joka on liitetty lehtitilauksesi tietoihin. Yleensä osoite on sama, jolla kirjaudut Etunurkkaan. Muussa tapauksessa järjestelmästä ei ilmene, että olet tilaaja, eikä Tietoturvahälytys tule perille.

> Katso sähköpostiosoite omista tiedoistasi täältä