Jos sinulla ei ole koskaan ollut lasertulostinta, et tiedä, mitä olet menettänyt. Lasertulostin on yksinkertaisesti luotettavin tapa siirtää sisältöä tietokoneelta tai puhelimesta paperille. Siinä ei ole kuukausittain vaihdettavia värikasetteja. Se tulostaa terävästi ja nopeasti, eikä mustesuutinten kuivumista tarvitse pelätä, vaikka tulostin seisoisi jonkin aikaa käyttämättä.

Seuraavalla aukeamalla testaamme neljää mustavalkotulosteita tuottavaa lasertulostinta, jotka tulostamisen lisäksi myös skannaavat ja kopioivat. Tietokoneelle skannatut kuvat ovat tietenkin värillisiä, mutta kaikki tulostimesta paperille tuleva on mustavalkoista tai korkeintaan harmaan sävyistä. Nämä neljä tulostinta kuuluvat tämäntyyppisten monitoimitulostinten edullisempaan kategoriaan. Nykyiset tulostimet on tarkoitettu käytettäviksi ensisijaisesti langattomassa verkossa, joten niille voi periaatteessa lähettää tulostettavaa kaikilta kodin tietokoneilta, tableteilta ja puhelimilta.

Tämä koskee myös kaikkia testitulostimia. Langaton tulostaminen ei tosin ollut helppoa kaikilla tulostimilla, ja jos meidän pitäisi antaa jokin tulostimia koskeva yleisohje, kannustaisimme maksamaan hieman enemmän mallista, jossa on suuri värinäyttö. Se helpottaa tulostimen yhdistämistä verkkoon ja siitä on apua myös päivittäisessä käytössä, kun laitteella esimerkiksi otetaan valokopioita tai tarkistetaan, kuinka paljon väriä on jäljellä. HP:n testivoittajassa on värinäyttö ja lisäksi tilava paperilokero, joten se pystyy tulostamaan paljon sivuja nopeasti ja laadukkaasti.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".