Ohjelman maksullisessa versiossa on lisäominaisuuksia, joiden avulla voi muun muassa etsiä tietoa omista juurista alan suurilta sivustoilta, FindMyPast-, FamilySearch-, GenealogyBank- ja MyHeritage-palvelusta.

Lisäksi maksullisessa Deluxe-versiossa voi entistä tietoturvatummin jakaa omat tarinat muiden kanssa sekä tarkastella ja tallentaa kuolinsyitä ja myös etsiä kuvia kuolleiden sukulaisten hautakivistä.

Deluxe-versiossa voi myös pelata Family Tree -sukubingoa, jolla voi innostaa väkeä seuraavassa sukukokouksessa.

Valitse oikealla oleva Lataa ohjelma -painike, niin siirryt Legacy Family Tree -ohjelman lataussivulle.

Kirjoita sivun alalaidassa sähköpostiosoitteesi, etunimesi ja sukunimesi niille varattuihin kenttiin. Laita valintamerkki kohtaan I'm not a robot ja valitse Next Step. Saat sähköpostissa linkin sivulle, jolla on ohjelman latauspainike.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.