HUOM! Ilmaisversiossa voi siirtää vain 20 tiedostoa päivässä. Rajoituksesta pääsee eroon EaseUS MobiMocer Pro -version vuositilauksella, jonka tarjoushinta valmistajan verkkokaupassa on noin 37 euroa (normaalihinta on noin 74 euroa).

Tiedostojen tuominen iPhonesta tietokoneelle ja päinvastoin on käsipelillä työlästä puuhaa ja vaatii osaamista.

EaseUS MobiMover -ohjelma on täsmäratkaisu, joka on suunniteltu helpottamaan tiedostojen siirtämistä iPhonen ja Windowsin välillä. Puhelin pitää vain yhdistää tietokoneeseen puhelimen latausjohdolla, ja tietokoneessa pitää olla asennettuna iTunes-ohjelma, jonka voi tarvittaessa ladata Etunurkasta.

MobiMoverilla voi siirtää esimerkiksi kuvia yksi kerrallaan tai albumi kerrallaan. Kopioitavat kohteet voi valita selkeässä ja yksinkertaisessa käyttöliittymässä, jossa ei ole mitään ylimääräisiä toimintoja häiritsemässä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".