Erilaisten tietoturva-asetusten löytäminen voi olla työlästä Windows 10:ssä, mutta näppärän työkalun avulla se käy helposti. Saat muutamalla napsautuksella aktivoitua optimaaliset asetukset, jotka turvaavat yksityisyytesi ja parantavat järjestelmän tietoturvaa.

KotiMikrossa on kirjoitettu useaan otteeseen, kuinka Windows 10 puuttuu yksityisyyteesi paljon enemmän kuin aikaisemmat Windows-versiot. Kymppijärjestelmä lähettää sinusta ja tavoistasi runsaasti tietoa Microsoftille.

Olemme neuvoneet käymään läpi Ohjauspaneelin ja asetusvalikot ja ottamaan pois päältä tietojen keruun mahdollistavat toiminnot, mutta nyt on tarjolla parempi vaihtoehto. Etunurkassa oleva O&O ShutUp10 -ohjelma kerää käyttöjärjestelmän kaikki tietoturva-asetukset samaan selkeään paikkaan.

Sieltä löytyvät myös paljon keskustelua herättäneet yksityisyysasetukset.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".