Säätiedot. Osakekurssit. Viimeisimmät urheilutulokset. Uutiset. Netflix- elokuva. Sähköpostilaatikko. Monilla meistä on kiinteitä rutiineja ja kotisivuja, joissa vierailemme lähes rituaalinomaisesti tietokoneen käynnistämisen jälkeen. Muilla verkkosivuilla vierailemme vain silloin tällöin, kuten lääkärin, verkkopankin tai Google Kuvat -palvelun kaltaisessa verkkotyökalussa.

Yhteistä verkkosivuille on kuitenkin se, että ne ovat helppokäyttöisiä. Tätä tarkoitusta varten Chromen kirjanmerkkityökalu on nerokas. Sen avulla voit tallentaa sivustoja, jotta löydät ne myöhemmin, ja jopa ryhmitellä niitä niin, että ne on helppo pitää järjestyksessä.

Lue artikkeli myöhemmin

Toinen Google Chromen nerokas ominaisuus on Lukulista-työkalu. Siihen voit tallentaa kiinnostavia artikkeleita ja sivuja, joita et halua lukea juuri nyt, mutta jotka haluat lukea myöhemmin. Toisin kuin kirjanmerkit, lukulista sopii sisällölle, jonka haluat lukea vain kerran ja hylätä sitten tarvittaessa. Voit pitää verkkolukemistosi lukulistalla ja luettuasi rastittaa ne yli.

Tallentamasi sisältö on käytettävissä myös offline- tilassa, vaikka et olisikaan verkossa. Jotta voisit käyttää työkaluja, sinulla täytyy olla Google-tili ja kirjautuneena sisään Chromeen.

Tässä olevasta osoitteesta näet, miten saat Google-tilin: www.kotimikro.fi/luo-google-tili

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".