Ihastut ExplorerPatcher-ohjelmaan, jos kaipaat vanhoja Windows-versioita. Voit muokata käyttöjärjestelmää erilaisilla toiminnoilla, jotka ovat tuttuja Windowsin aiemmista versioista. Voit esimerkiksi muuttaa tehtäväpalkin oikeassa alareunassa olevien eri osien ulkoasua niin, että äänenvoimakkuutta, akun kapasiteettia ja kelloa näyttävät grafiikat vastaavat Windows 7:ää. Mikäli olet kyllästynyt Windows 11:n hiiren kakkospainikkeella napsautettavaan valikkoon, voit saada Windows 10:ssä hiiren oikean painikkeen valikon käyttöön kahdella napsautuksella.

ExplorerPatcher ei lisää Windowsiin uusia asetuksia vaan toimii ikään kuin pikakuvakkeena käyttöjärjestelmässä syvällä piileviin asetuksiin. Koska se tekee muutoksia Windowsin ytimeen, jotkin virustorjuntaohjelmat varoittavat sinua, kun ExplorerPatcher on asennettu. Se on kuitenkin väärä positiivinen tulos, eikä sinun tarvitse pelätä mitään.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".