Gramps-ohjelman avulla Internetistä löytyneet suvun tiedot on helppo järjestää yhteen tietokantaan. Luo esimerkiksi perheenjäsenesi henkilöinä tietokantaan ja lisää jokaisen henkilön kohdalle tietoja aina työpaikasta, avioliitosta ja syntymäajasta tiedossa oleviin osoitteisiin, poliittiseen vakaumukseen ja mahdolliseen kuolinpäivään saakka. Voit myös lisätä kuvia jokaisesta henkilöstä. Jos tarvitaan dokumentointia, voit määrittää lähteet. Voit myös helposti luoda sukupuun, joka näyttää yleiskuvan sukusi perhesuhteista. Kun olet saanut sukututkimuksesi valmiiksi, Gramps laatii siitä täysin automaattisesti luettavissa olevan sukukirjan. PDF-muodossa vietävä kirja on helppo jakaa sukulaisille.

Lisää yksi tai useampi sisarus

Jos sinulla on yksi tai useampi sisarus, voit lisätä myös heidät helposti niin, että he näkyvät automaattisesti perheenjäseninä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".