HUOM! EaseUS MobiMoverin ilmaisversiossa voi siirtää vain 20 tiedostoa päivässä. Rajoituksesta pääsee eroon EaseUS MobiMocer Pro -version vuositilauksella, jonka tarjoushinta valmistajan verkkokaupassa on noin 37 euroa (normaalihinta on noin 74 euroa).

Tiedostojen siirtäminen iPhonesta tietokoneelle ei suju kuin leikki. Puhelimesta on hankala löytää juuri ne kansiot, joissa on omia tärkeitä tiedostoja, eikä tiedostoja saa siirrettyä vaivattomasti oikeaan tietokoneen kansioon.

Paljon kuvia ja videoita kuvaavalla iPhonen käyttäjällä on tiedossa melkoinen urakka, kun tärkeitä muistoja pitäisi siirtää yksitellen älypuhelimesta tietokoneelle. KotiMikron Etunurkka-palvelussa oleva EaseUS MobiMover -ohjelma on kelpo ratkaisu kaikkiin edellisiin pulmiin. Ohjelma on suunniteltu helpottamaan iPhonen tiedostojen siirtämistä tietokoneelle ja päinvastoin niin, ettei kenenkään tarvitse ryhtyä Sherlock Holmesin tapaan päättelemään puhelimen tallennuskansioiden oikkuja.

Tunnistettavat kuvakkeet auttavat tiedostojen löytämisessä, ja ne siirretään juuri oikealla tavalla.

Vapauta tallennustilaa

EaseUS MobiMover sallii kuvien siirtämisen yksi kerrallaan tai albumi kerrallaan – tai sitten kaiken voi kopioida turvaan kerralla. Viimeisin keino sopii digikuvien varmuuskopiointiin, mutta se kestää jonkin aikaa. Vaikkapa yhden lomamatkan kuvat sisältävän Kanaria-albumin siirtäminen kerralla on kätevää. Siten saa lajiteltua kuvat ja videot tietokoneessa omiin kansioihinsa ja raivattua puhelimeen tallennustilaa.

Ohjelma tarjoaa myös kätevän tavan siirtää äänitiedostoja tietokoneesta iPhoneen. Siitä on iloa varsinkin, jos haluaisi kuunnella iPhonella musiikkia tai podcasteja käyttämättä puhelimen mobiilidataa.

Äänitiedoston saa siirrettyä puhelimeen muutamalla napsautuksella, eikä itse tarvitse juuttua päättelemään sitä, mihin puhelimen kansioon äänitiedostot pitäisi tallentaa.

EaseUS MobiMover -ohjelmassa on toisaalta myös toiminto, jonka käyttämistä emme suosittele. Se vaatisi erillisen ohjelman asentamisen, jotta iPhonen näyttölukituksen voisi avata tietokoneesta käsin.

EaseUS MobiMoverin käyttäminen vaatii lisäksi Applen iTunes-ohjelman asennuksen. Ohjelman voi ladata Etunurkasta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".