Wype
Wype: Lehden uudet numerot myös digimuodossa!

KotiMikron tilaajana saat lehden painetun version tuttuun tapaan postin mukana, mutta sen lisäksi voit lukea KotiMikron digitaalista versiota tietokoneen tai mobiililaitteen ruudulta Wype-palvelussa.

 

KotiMikron painetun version lisäksi saat käyttöösi myös lehden digitaalisen version, jota voit lukea tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla.

Näköislehteä luetaan Wype-palvelussa, joka toimii tietokoneella selaimessa ja mobiililaitteella omassa Wype-sovelluksessaan.

Ilmaisen sovelluksen voi ladata sekä iOS– että Android-laitteisiin. Palvelun saa helposti käyttöön KotiMikron asiakasnumeron ja postinumeron avulla.

> Lataa Wypen Android-versio täältä

> Lataa Wypen iOS-versio täältä

Tilaajalle maksuton

WYpen avulla kaikki perheenjäsenet voivat lukea lehteä samaan aikaan, ja uusimman numeron lisäksi saatavilla on aina kymmenen edellistä numeroa.

KotiMikron tilaajana voit kirjautua palveluun ja lukea tilaamasi lehden näköislehteä maksutta.

Jos et ole vielä KotiMikron tilaaja, pääset käyttämään uutta palvelua joko tilaamalla lehden tai maksamalla 12,99 euron kuukausimaksun.

Wypeä voi kokeilla kuukauden ilmaiseksi.

Täystilauksella seitsemän lehteä

Wypen täystilauksella saat luettavaksesi kaikkiaan seitsemän digimuodossa olevaa lehteä – KotiMikron lisäksi muun muassa Tieteen Kuvalehden, Digikuvan ja Tee Itse -lehden.

KotiMikron tilaajana saat kuusi muutakin lehteä luettavaksesi digimuodossa 4,99 euron kuukausimaksua vastaan.