Voi olla houkuttelevaa käyttää samaa salasanaa useissa paikoissa – ja mieluiten sellaista, joka on helppo muistaa. Tällaiset salasanat ovat kuitenkin heikkoja, ja jos hakkerit ovat napanneet salasanan ensin yhdestä paikasta, he voivat helposti päästä käsiksi muihin tileihisi, jos olet käyttänyt samaa salasanaa muualla. Ratkaisuna on sen sijaan käyttää Bitwarden Free -salasanaohjelmaa, jotta sinun ei tarvitse yrittää muistaa salasanojasi itse.

Ohjelma tallentaa kaikki vahvat, yksilölliset salasanasi salattuun digitaaliseen kassakaappiin ja täyttää salasanan kenttään automaattisesti, kun sitä tarvitaan. Sinun tarvitsee vain kertoa Bitwarden Freelle, mikä salasana kuuluu mihinkin palveluun. Siirry sivustolle tai avaa sovellus, avaa Bitwarden Free ja kirjaudu sisään. Jatkossa ainoa salasana, jonka sinun täytyy muistaa, on pääsalasana, jolla kirjaudut ohjelmaan ja avaat salasanasi sisältävän Bitwarden Freen kassakaapin.

Näin aloitat ohjelman käytön

Ennen kuin Bitwarden Free -sovellusta voi käyttää salasanojen tallentamiseen, ohjelmassa on läpikäytävä muutama helppotajuinen asetus. Alussa pitää myös luoda käyttäjätili, ja sen jälkeen kirjautumistiedot on helppo lisätä ohjelman salattuun kassakaappiin.

Yhdistä ohjelma selaimeen

Bitwardenista saa enemmän irti, jos käytössä on myös ohjelman selainlaajennus. Silloin kirjautumistunnuksia ei tarvitse etsiä, kopioida ja liittää itse, koska Bitwardenia voi pyytää lisäämään ne automaattisesti. Tässä näytämme, miten selainlaajennus otetaan käyttöön Google Chromessa, mutta menetelmä on sama Edgessä.

Kirjaudu sivustoille helposti ja nopeasti

Kun sisäänkirjautumistiedot on lisätty ja ohjelman selainlaajennus ladattu, Bitwardenia on helppo käyttää palveluihin kirjautumiseen. Siirry vain haluamasi palvelun verkkosivustolle ja hyödynnä kirjautumiseen selainlaajennusta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".