Kotimikro tarjoaa sinulle uuden virustorjuntaohjelman. Avast One Essential korvaa Aviran tietoturvapaketissamme ja täydentää tästä päivästä lähtien tietoturvaa parantavien tehokkaiden ohjelmien valikoimaamme. Olemme viime vuosina völillä vaihtaneet suosittelemaamme virustorjuntaohjelmaa, ja syynä on yleensä ollut tyytymättömyys edelliseen suojausratkaisuun.

Se on yleensä ollut joko liian huono laadultaan tai liiankin tarkka toimenpiteissään. Näin ei ole tällä kertaa, sillä nyt korvaamamme Aviran ohjelma on itse asiassa varsin hyvä tietoturva- ja virustorjuntaohjelma. Muutos johtuu siitä, että Avastin uusi ohjelma vakuutti kaikki toimituksessa. Emme ole koskaan nähneet niin monia jännittäviä tietoturvaominaisuuksia ilmaisessa tietoturvaohjelmassa kuin mitä Avast tarjoaa uusimmassa versiossaan.

Huipputason arvostelut

Onneksi monet työkalut eivät vie huomiota pois ohjelman perustoiminnoista. Hyvän virustorjuntaohjelman pitäisi tietysti ennen kaikkea pystyä estämään kaikki virukset, jotka yrittävät livahtaa tietokoneellesi. Saksalaisen tietoturvayhtiön AV-testin tuoreessa testissä Avastin ohjelma saakin huippupisteet tietokoneen virustorjunnasta. Riippumatta siitä, mitä virustorjuntaohjelmaa olet käyttänyt – Windowsin suojausta,

Aviraa tai jotain aivan muuta ohjelmaa – suosituksemme on selkeä: vaihda se Avast One Essentialiin.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".