Surffailuun ja pelaamiseen käytettävä taulutietokone, koko perheen käytössä oleva verkkotulostin tai kotia vahtiva valvontakamera saattaa pahimmillaan vaarantaa kaikkien lähiverkon laitteiden tietoturvan. Harmittomalta tuntuva laite voi sisältää haavoittuvuuden, joka tarjoaa tietomurtautujalle reitin lähiverkon sisäpuolelle.

Bitdefenderin Home Scanner -ohjelmalla voit helposti tarkistaa lähiverkkosi. Ohjelma tunnistaa automaattisesti kaikki lähiverkkoon liitetyt laitteet ja kertoo, mitkä verkkoon kytketyistä laitteista voivat muodostaa tietoturvariskin.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.