Seuraavassa on viisi erilaista näytönsäästäjää tietokoneellesi. Jotkut näyttävät säätilan, toiset kellonajan, ja toiset taas jotain täysin muuta. Uuden näytönsäästäjän asentaminen on helppoa, ja tässä näytämme, miten se tehdään.

Näin asennat näytönsäästäjän

Alla olevat näytönsäästäjät ovat joko .zip- tai .exe-tiedostoja. Jos kyseessä on .exe-tiedosto, lataa tiedosto ja kaksoisnapsauta sitä. Noudata näytölle tulevia asennusohjeita. Joissakin tapauksissa riittää, että napsautat kuvaketta, jolloin näytönsäästäjä asentuu.

Jos kyseessä on .zip-tiedosto, toimi seuraavasti: Lataa tiedosto ja napsauta sitä hiiren oikeanpuoleisella painikkeella. Napsauta nyt Pura kaikki ja pura tiedosto. Nyt .scr-muotoinen näytönsäästäjän tiedosto on tietokoneellasi. Napsauta seuraavaksi tiedostoa hiiren oikeanpuoleisella painikkeella ja valitse Installer.

Napsauta nyt tehtäväpalkissa olevaa suurennuslasia ja kirjoita Pause... ja napsauta sitten Vaihda näytönsäästäjää. Nyt voit valita uuden näytönsäästäjän.

Aerial

Muutamat maailman taitavimmista valokuvaajista ovat Aerial-näytönsäästäjän videoiden takana. Tuloksena on upeita ja kauniita kuvia ympäri maailman, kuten Hongkongista, Dubaista, Kiinasta, San Franciscosta ja Grönlannista. Voit vain ottaa rennosti ja nauttia näyttöä katsellen.

Flying toasters

Fliying toasters tarjoaa juuri sitä, mistä olet aina unelmoinut. Lentäviä paahtoleipiä ja leivänpaahdin.

Pong Clock

Pong Clockin avulla voit palata suoraan tietokonepelien alkujuurille. Ylimpänä näytetään kellonaika, ja näytön muussa osassa on simuloituna ikoninen Pong-tietokonepeli.

WebPageScreensaver

Jos sinulla on useita verkkosivustoja, joita katsot säännöllisesti tai usein, kannattaa tutustua WebPageScreensaveriin. Se on yksinkertainen näytönsäästäjä, jonka asetuksista voit määrittää haluamasi verkkosivustot sekä niiden vaihtumisvälin. Voit esimerkiksi määrittää sen näyttämään 3–4 eri uutissivustoa 30 sekunnin välein.

Padbury Clock

Tämä on klassinen kello, joka näyttää hyvältä ja on niin suuri, ettet voi erehtyä kellonajasta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".