Jos haluat löytää sohvalle uuden paikan, älä ryhdy ensimmäiseksi raahaamaan sitä ympäri olohuonetta. Ennen kuin ryhdyt tuumasta toimeen kokeile Sweet Home 3D -ohjelmaa, joka sisältää kodin mittaamiseen ja huonekalujen virtuaaliseen sijoittamiseen tarvittavat työkalut. Sweet Home 3D:ssä on monipuoliset toiminnot, joita kannattaa kokeilla.

KotiMikron numerossa 14/2019 esittelimme ohjelman perustoimintoja. Kerroimme, miten pohjapiirrokseen voi lisätä seiniä, miten asunto jaetaan huoneisiin ja miten asunnon ovia ja ikkunoita voi muokata. Kerroimme myös, miten oman asunnon pohjapiirrosta käytetään virtuaalisen pohjapiirroksen perustana.

Numerossa 15/2019 olevassa jatko-osassa kalustamme huoneet ohjelman suuren huonekaluvalikoiman avulla ja valitsemme muun muassa lattiapäällysteet sekä värit tai tapetit seinille. Tutustumme lähemmin myös Sweet Home 3D -ohjelmassa olevaan kätevään toimintoon, jonka avulla voi ottaa ”valokuvan” omasta virtuaalisesta asunnostaan – valoineen ja varjoineen.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".