DaVinci Resolve on ilmainen mutta silti huippuluokan videoeditori, joka suorastaan pursuaa ominaisuuksia. Kyseessä on silti käyttäjän ohjelma. Aluksi DaVinci Resolve tarkistaa tietokoneen hienosäätääkseen ohjelmaa ennen työskentelyn aloittamista. Sen jälkeen ohjelma esittää muutaman kysymyksen projektista ja sitten editointi voi alkaa.

Videoleikkeet on helppo siirtää ohjelmaan, sillä kaikkia toimintoja ohjaa erittäin intuitiivinen käyttöliittymä. Ohjelma vaatii tehokkaan tietokoneen, mutta ei videoita muutenkaan pysty millään nuhapumpulla editoimaan.

DaVinci Resolve oli testivoittaja KotiMikron numeron 3/2019 vertailussa, jossa oli mukana neljä ilmaista videoeditoria. Testin muut ohjelmat löytyvät myös Etunurkasta. Mukana olleista vain yksi, Shotcut, oli varustettu osittain suomenkielisellä käyttöliittymällä.

Huom: DaVinci Resolven asennustiedosto on noin gigatavun kokoinen, joten tiedoston lataaminen voi kestää useita minuutteja yhteysnopeudesta riippuen.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".