Jos olet aina haaveillut pääsystä lentokoneen puikkoihin, voit nyt toteuttaa haaveesi turvallisesti maan kamaralla. FlightGear Flight Simulator kuuluu maailman parhaimpiin lentosimulaattoreihin. Se on vapaaehtoisten tekemä ja siksi maksuton. Simulaattorissa on valittavissa satoja lentokoneita ja vielä enemmän reittejä sekä lentoasemia.

Simulaattorin grafiikat ovat realistiset, ja kaikki laitteet vastaavat todellisuutta. Simulaattori osaa myös selvittää lentoreittisi todellisen säätilan ja simuloida sitä. Ohjelman avulla voi opetella kaikki lentokoneen instrumentit ja saada tuntumaa eri lentokenttiin, joita ohjelmassa on parikymmentä tuhatta.

Lataa ohjelma -painike käynnistää FlightGearin latauksen ohjelman lataussivulta.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".