IrfanView on ilmainen ja monipuolinen kuvankäsittelyohjelma, jolla saa poistettua muun muassa punaiset silmät sekä korjattua kuvien värejä, kontrastia ja terävyyttä. 

IrfanView soveltuu hyvin varsinkin useiden kuvien samanaikaiseen käsittelyyn, sillä se on kevyt ja nopea ohjelma. Sen avulla on helppo järjestää kuvatiedostot ja nimetä useita kuvia kerralla. Myös kuvien korjailu ohjelmalla on erittäin yksinkertaista. Ominaisuudet riittävät myös vaativalle käyttäjälle, ja ohjelma tukee useita kuvatiedostomuotoja. Ohjelmalla voi myös kaapata ruutukuvia. Asenna kielipaketti, niin saat ohjelmaan suomenkielisen käyttöliittymän.

Lataa oheinen artikkeli ja lue kuinka sovellusta käytetään

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.