Jos kotona on yksi tai useampia CD-levyjä, niiden sisällöt kannattaa siirtää tietokoneelle. Silloin kaikki musiikit pysyvät tallessa samassa paikassa, eikä niitä tarvitse etsiä fyysisiltä CD-levyiltä, joita voi olla niin hyllyissä, ullakolla kuin sohvan alla olevissa laatikoissa.

Musiikkitiedostojen siirtäminen tietokoneelle ei kuitenkaan ole aina helppoa. Mitä enemmän musiikkitiedostoja tietokoneelle tallennetaan, sitä vaikeampi on pitää kokoelma järjestyksessä ja löytää juuri se albumi ja kappale, jota kulloinkin tarvitaan. Musiikkitiedostot eivät aina tallennu samalla tavalla, ja usein tiedostot saavat outoja ja sekavia nimiä – tai niitä ei nimetä lainkaan, kun kappaleita siirretään CD-levyltä tietokoneelle. Tämä on ärsyttävää, sillä kattava musiikkikokoelma voi helposti mennä pilalle, jos albumeita ja kappaleita ei pysty erottamaan toisistaan tiedostonimien epäyhtenäisyyden vuoksi. Ashampoo Music Studio 2020 ratkaisee tämän ongelman.

Ohjelman monien kätevien työkalujen avulla musiikin tallentamisen tietokoneelle voi aloittaa musiikkikokoelman koosta riippumatta. Ashampoo Music Studio 2020 on tehty nimenomaan musiikkitiedostojen organisointiin. Ohjelmassa on esimerkiksi kätevä tiedostojen nimeämistoiminto, joka varmistaa, että kappaleet nimetään ja lajitellaan automaattisesti oikein. Musiikkitiedostot voi järjestellä muutamalla napsautuksella niin, että kaikki kappaleet, artistit ja albumit ovat tietokoneella omissa kansioissaan.

Musiikit helposti tietokoneelle

Ashampoo Music Studio 2020 helpottaa myös fyysisen musiikkikokoelman siirtämistä tietokoneelle. Ohjelmassa on kätevä toiminto, joka poimii musiikkia CD-levyiltä. Muista vastaavista ohjelmista poiketen Ashampoo Music Studio 2020 varmistaa, että tiedostonsiirto tapahtuu virheettömästi. Tiedostot nimetään lähtökohtaisesti aina oikein, kun musiikkia siirretään CD-levyltä tietokoneelle. Tarvittaessa tiedostojen nimeämistavan voi kuitenkin päättää myös itse.

Ohjelmassa voi esimerkiksi määrittää, ilmoitetaanko artistin nimi ennen kappaletta vai sen jälkeen. Lisäk si voi valita, mitkä kappaleet CD-levyltä siirretään. Ohjelma valitsee aluksi automaattisesti kaikki kappaleet, mutta jos levyllä on kappaleita, joita ei koskaan kuunnella, ne voi hyvin jättää siirtämättä, etteivät ne vie turhaan tilaa kiintolevyltä. Ashampoo Music Studio 2020 tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia musiikin järjestämiseen ja muokkaamiseen.

Lisäksi se on täysin ilmainen kaikille KotiMikro-lehden lukijoille. Ohjelman hinta on normaalisti 29,90 euroa, mutta Etunurkasta sen voi ladata täysin maksutta. Kaikki ohjelman valmistajan Ashampoon käyttäjäksi rekisteröityvät voivat käyttää Music Studio 2020 -ohjelmaa maksutta määrittelemättömän ajan ja olla varmoja, että musiikkikokoelma pysyy aina hyvässä järjestyksessä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".