Kaikki haluavat kuunnella musiikkia mahdollisimman hyvällä äänenlaadulla. Suoratoistopalveluiden äänenlaatu on harvoin cd-tasoa, mutta hyvien ominaisuuksiensa ansiosta musiikkipalvelut ovat lukuisille käyttäjille hintansa arvoisia.

Ensinnäkin niiden kappalevalikoima on valtava. Valittavana on kirjaimellisesti miljoonia musiikkikappaleita useilta vuosikymmeniltä. Ja koko musiikkivalikoima kulkee taskussa mukana puhelimen sovelluksen avulla. Tarvittaessa musiikkia voi myös ladata puhelimeen kuunneltavaksi myöhemmin ilman nettiyhteyttä.

Yhden lp-levyn kuuntelemisen sijasta voi koota soittolistoja lempimusiikistaan tai laatia listan, joka sopii soitettavaksi esimerkiksi syntymäpäivänä, jouluna tai juoksulenkillä.

Jos musiikkipalvelun valitseminen tuottaa vaikeuksia, voi testin jokaista musiikkipalvelua kuunnella maksutta tietyn ajan, ennen kuin pitää päättää, onko se maksamisen arvoinen.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".