BrowsingHistoryView näyttää tallennetun selaushistorian useimmista selaimista, kuten Edgestä, Firefoxista ja Chromesta. Voit siis etsiä aiemmin vierailtuja verkkosivustoja riippumatta siitä, mitä selainta olet käyttänyt.

Siksi ohjelman haun rajoituksena on myös se, kuinka monen päivän takaa selaimesi tallentaa vierailtuja verkkosivustoja. Chrome tallentaa sivuvierailusi oletusarvoisesti 90 päivän ajalta, kun taas Edgen ja vanhan Internet Explorerin muisti ulottuu 999 päivää taaksepäin. Firefoxissa ei ole tiettyä aikarajaa, mutta sen sijaan selaimen tallentamien verkkosivustojen kokonaismäärää on rajoitettu. BrowsingHistoryView'lla voit etsiä verkkosivustoja eri laitteista, jos olet kirjautunut Edgeen tai Chromeen eri tietokoneilla ja puhelimilla.

HUOMAA

BrowsingHistoryView ladataan tietokoneellesi zip-tiedostona, jonka purat ensin Resurssienhallinnalla. Sen jälkeen voit käynnistää ohjelman suoraan ilman asentamista.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".