Suurimman osan etsimistämme verkkosivuista löydämme Googlen tai muiden hakukoneiden avulla. Jos kaipaat esimerkiksi vanhan ajan omenapiirakan reseptiä, teet luultavasti kuten useimmat muutkin ihmiset eli kirjoitat Googlen hakuun ”vanhan ajan omenapiirakka resepti”. Hyvä resepti saattaa löytyä joko heti hakutuloksista tai kiertotietä linkkejä pitkin muilta sivustoilta.

Hakeminen on niin helppoa, että myöhemmin et välttämättä muista osoitetta sivustolle, jolta ohje lopulta löytyi. Verkkosivuiltamme ladattavalla Browsing History View -ohjelmalla palaat helposti sivuille, joilla muistat kyllä käyneesi mutta joiden osoitteen olet myöhemmin unohtanut. Olipa kyseessä sitten pitkällisen etsinnän jälkeen löytynyt lahjaidea läheisellesi, hyvä resepti tai vaikka varaosa autoosi tai rakentamaasi pienoisrautatiehen, ohjelma auttaa sinua löytämään etsimäsi kohteen.

Browsing History View näyttää useimpien selainten, kuten Edgen, Firefoxin ja Chromen tallennetun historian. Löydät siis takaisin vierailemillesi verkkosivuille riippumatta siitä, millä selaimella olet siellä käynyt. Ohjelman käyttöä rajoittaa vain se, kauanko kyseinen selain säilyttää sivuhistoriatietoja.

Chrome tallentaa oletusarvoisesti viimeisten 90 päivän selaushistorian, kun taas Edge ja vanha Internet Explorer säilyttävät käyntitietoja jopa 999 päivää. Firefoxissa ei ole aikarajaa, mutta siinä tallennettujen verkkosivujen kokonaismäärä on rajattu. Jos olet kirjautunut Edgeen tai Chromeen useilla laitteilla, voit etsiä verkkosivuja myös eri laitteista Selaushistoria -näkymässä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".