Ystäviä ja sukulaisia on tapana muistaa syntymäpäivinä ja muina merkkipäivinä onnittelukortilla. Kauppojen massatuotetut kortit eivät valitettavasti yleensä ole paras ratkaisu, koska ne eivät ole erityisen omaperäisiä ja yksilöllisiä tervehdyksiä. Lisäksi kortit ovat suhteellisen kalliita, ja yhdestä kortista voi joutua maksamaan viisikin euroa.

Olet ehkä joskus yrittänyt tehdä kortteja itse tietokoneella. Paintin ja muiden vastaavien ohjelmien käytössä ei kuitenkaan tule mestariksi yhdessä yössä, ja kauniin syntymäpäiväkortin suunnitteleminen Paintilla vaatii kärsivällisyyttä, jota harvalla meistä on. Sen vuoksi Ashampoo Photo Card 2 on kuin taivaan lahja. Etunurkasta ilmaiseksi ladattava ohjelma on nimittäin tarkoitettu nimenomaan korttien suunnittelemiseen.

Kortteja omista kuvista

Photo Card 2 -ohjelmassa on suuri tietokanta täynnä korttien mallipohjia lähes kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Mallipohjien otsikot ovat englanniksi ja kuvat ovat hieman persoonattomia, mutta lisäämällä omia valokuvia ja kirjoittamalla omat tekstit korteista saa tehtyä yksilöllisempiä. Jos sinulla on kiintolevyllä kortteihin sopivia valokuvia, voit lisätä niitä Photo Card 2 -ohjelman mallipohjiin.

Mallipohjan valitsemisen ja kuvan lisäämisen jälkeen korttiin voi kirjoittaa tekstiä. Juhlavan loppusilauksen kortti saa ohjelman mukana tulevista leikekuvista.

Muista rekisteröityä

Ashampoo Photo Card 2 -ohjelman käyttö edellyttää lisenssiavainta, jonka saa ilmaiseksi rekisteröitymällä käyttäjäksi. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjäksi valmistajan sivulla jo aikaisemmin, saat lisenssiavaimen kirjautumalla sisään. Ohjelma pitää aktivoida maksuttomalla lisenssiavaimella viimeistään 28. heinäkuuta 2022.

Mutta kun rekisteröinti on tehty ja ohjelma aktivoitu, aikarajoituksia ei enää ole. Photo Card 2 -ohjelmaa voi käyttää loputtomasti.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".