Omia videoleikkeitä olisi hauska näyttää muillekin. Älykännykällä kuvattua videoita vain ei voi välttämättä toistaa suoraan Ipadissa tai olohuoneen televisiossa. Videosta saattaa näkyä osa, mutta puolet näkymästä on rajattu pois varsin väkivaltaisesti. Joskus videoleikettä ei voi katsella ollenkaan, jos videota toistava laite ei suostu tekemään yhteistyötä sen tiedostomuodon kanssa, jolla videoleike on tallennettu.

Näiden pulmien ratkaisemiseksi KotiMikron Etunurkka-palveluun on lisätty lukijoiden ladattavaksi upouusi työkalu nimeltä Converter4Video. Ohjelmasta joutuisi muuten maksamaan parikymmentä euroa, mutta KotiMikron lukijat saavat sen maksutta käyttöönsä Etunurkasta.

Hintalapun laittaminen tälle ohjelmalle on sinänsä ymmärrettävää, sillä videoleikkeiden muuntaminen toiseen videoformaattiin ei ole ollut koskaan näin helppoa. Tiedostomuodoista tai mystisistä videokoodekeista ei tarvitse tietää itse yhtään mitään. Käyttäjän täytyy vain valita, halutaanko omaa kotivideota katsella dvd-soittimella, Iphonella vai Android-laitteella, niin se valitsee automaattisesti oikean videoformaatin.

Ohjelmalla voi muuntaa lähestulkoon kaikkia videoformaatteja. Useita videotiedostoja voi myös muuntaa toiseen tiedostomuotoon yhdellä kertaa. Ohjelma hyödyntä uunituoretta videoiden muuntamisen tekniikkaa, joten videoleikkeen saa konvertoitua toivottuun muotoon varsin sutjakkaasti. Niinpä videot voi muuntaa hetkessä sellaiseen formaattiin, että niitä voi katsella missä vain.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".