Kun haluat toistaa videon tietokoneellasi, haluat, että toisto sujuu. Juuri eikä melkein!

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin videosoitin, joka on hidas, joka täytyy päivittää ensin tai josta puuttuu tietty koodekki, joka täytyy ladata ja asentaa ja jonka jälkeen tietokone täytyy käynnistää uudelleen, ennen kuin voit näyttää tietokoneellasi uusimman lomavideosi perheellesi ja ystävillesi.

Ihmisen elämä on liian lyhyt surkeiden tietokoneelle tarkoitettujen video-ohjelmien sietämiseen. Sen sijaan suosittelemme valitsemaan ohjelman, joka on yksinkertainen, varma ja luotettava ja toimii taatusti joka kerta. Media Player Classic BE -ohjelma on ollut olemassa lähes 20 vuotta, ja siinä on kaikki ne ominaisuudet, mitä toimituksemme arvostaa videosoittimessa. Se toistaa mitä tahansa kuviteltavissa olevaa tiedostomuotoa ilman koodekkien tai muiden lisäosien asentamista. Sillä voidaan toistaa dvd-elokuvia, korkearesoluutioisia Blu-ray-levyjä tai verkosta ladattua videota esimerkiksi H.264-, AVI-, FLV- ja MKV-muodossa tai lähes missä tahansa muussa tunnetussa tai tuntemattomassa tiedostomuodossa. Kun napsautat "Toista", elokuva tai video näkyy tietokoneellasi ilman ongelmia, viiveitä tai ärsyttäviä virheilmoituksia.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".