Elokuvien toistamisen tietokoneella pitäisi olla helppoa. Piste! Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin videosoitin, joka on hidas, joka täytyy ensin päivittää tai josta puuttuu jokin tietty koodekki, joka täytyy ladata ja asentaa, minkä jälkeen tietokone täytyy käynnistää uudelleen ennen kuin uusimmat lomavideot voi näyttää perheelle ja ystäville.

Ihmiselo on liian lyhyt surkeiden tietokoneelle tarkoitettujen video-ohjelmien sietämiseen. Sellaisten sijaan kannattaa valita yksinkertainen, kunnollinen ja luotettava ohjelma, joka toimii taatusti joka kerta. Media Player Classic BE -ohjelma on ollut olemassa lähes 20 vuotta, ja siinä on kaikki ne ominaisuudet, joita me KotiMikron toimituksemme arvostamme videosoittimessa. Se esimerkiksi toistaa kaikki kuviteltavissa olevat tiedostomuodot ilman koodekkien tai muiden lisäosien asentamista. Sillä voi toistaa dvd-elokuvia, korkearesoluutioisia Blu-ray-levyjä ja verkosta ladattua videomateriaalia esimerkiksi H.264-, AVI-, FLV- tai MKV-muodossa.

Tai lähes missä tahansa muussa tunnetussa tai tuntemattomassa tiedostomuodossa. Toista-painikkeen napsauttamisen jälkeen elokuva tai video näkyy tietokoneella ilman ongelmia, viiveitä tai ärsyttäviä virheilmoituksia.

Helppoa ja nopeaa

Media Player Classic BE on yksinkertainen ja suoraviivainen videosoitin. Siinä ei ole edistyksellisiä ja tarpeettomia ominaisuuksia, jotka tekisivät sovelluksen käytöstä hankalaa ja ärsyttävää. Ominaisuuksia on päinvastoin karsittu niin, että videosoitinta on helppo käyttää.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Media Player Classic BE ei ole iso ja raskas ohjelma, eikä se ei kuluta kaikkea tietokoneen tehoa niin kuin jotkin muut video-ohjelmat, jotka hidastavat tietokoneen toimintaa huomattavasti. Lisäksi ohjelmassa on kätevä ominaisuus, jonka avulla voi luoda soittolistoja. Siitä on hyötyä, jos monia lyhyitä videopätkiä halutaan katsoa peräkkäin. Kaikkia leikkeitä ei tarvitse ryhtyä kokoamaan yhteen jollakin raskaalla videoeditointisovelluksella, koska ne voi lisätä Media Player Classic BE -ohjelmaan, joka toistaa ne automaattisesti perä perää. Tuloksena on täydellinen videoelämys ennätysajassa.

Ohjelma on avoimen lähdekoodin ohjelma, joten sitä kehittävät vapaaehtoiset ja ammattitaitoiset harrastajat, jotka ovat kiinnostuneita ohjelmistoista ja elokuvista ja jotka pyrkivät tekemään ohjelmasta mahdollisimman hyvän. Media Player Classic BE:stä onkin vaikea löytää mitään huonoa sanottavaa. Siksi suosittelemme, että käyt Etunurkassa pikimmiten ja lataat ohjelman tietokoneellesi, jos sinulla ei vielä ole sitä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".