Joitakin asioita kirjoitetaan tietokoneella useammin kuin toisia. Niitä ovat esimerkiksi osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja koko nimesi. Nyt voit säästää aikaa, joka kuluu samojen lauseiden kirjoittamiseen yhä uudelleen ja uudelleen, koska aText voi tehdä työn puolestasi.

Luo vain haluamasi pikakuvake, jonka syötät, ja aText kirjoittaa sen puolestasi. Atextiillä voit kirjoittaa pidemmän kohteliaan lauseen, kuten "Toivotan sinulle mukavaa päivää. Ystävällisin terveisin, Jere Harila" syöttämällä vain kolme valitsemaasi kirjainta. Ja jos sinun on usein kirjoitettava kuluvan päivän päivämäärä, voit myös antaa aTextin tehdä sen mukautetulla pikanäppäimellä. Silloin tekstillä "dDate" voi saada vaikkapa päiväyksen "24.12.2024 13:30".

Lausekkeiden pikanäppäimet toimivat kaikkialla Windowsissa – myös tietokoneeseen asennetuissa tekstinkäsittelyohjelmissa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".