Kun työskentelet suuren projektin parissa tietokoneella, olet ehkä yrittänyt työstää samoja tiedostoja tietokoneen kansiossa ja ulkoisen tallennuslaitteen, kuten USB-muistitikun, kansiossa. Se voi myös aiheuttaa hämmennystä. Vaarana saattaa olla, että tärkeät tiedostot ovat yhtäkkiä vain yhdessä kansiossa, joka on kotona tietokoneella, eikä mukanasi olevalla USB-muistitikulla.

Sekaannuksen voi välttää helposti synkronoimalla kaksi kansiota FreeFileSync-ohjelmalla. Valitse vain kaksi synkronoitavaa kansiota ja FreeFileSync hoitaa loput. Ennen kansioiden synkronointia ohjelma analysoi myös kansioiden sisällön, jotta on helppo nähdä, mitkä tiedostot synkronoidaan. FreeFileSync toimii sekä saman tietokoneen kansioiden että tietokoneella ja siihen liitetyllä kiintolevyllä tai USB-muistitikulla olevien kansioiden kanssa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".