Kuten hyvin tiedämme, joskus voi olla hankalaa nähdä metsää puilta. Tämä pätee myös tietokoneeseen, kun pitäisi löytää suurimmat tilarohmut kiintolevyltä, joka on täynnä epäjärjestyksessä olevia tiedostoja ja kansioita.

Avun ongelmaan tarjoaa ilmainen TreeSize-ohjelma, joka tarkistaa kiintolevyn ja antaa yleiskuvan siitä, kuinka paljon kiintolevyllä olevat kansiot ja tiedostot vievät tilaa. Helppokäyttöinen TreeSize tekee tarkistuksessa löytyneistä kansioista ja tiedostoista luettelon, jonka avulla on suuret tilasyöpöt saa paikannettua nopeasti.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.