HUOM.: Ohjelma täytyy ladata ja aktivoida viimeistään 7.12.2021

WebSite X5 on ohjelma, jota lukijat ovat usein pyytäneet sen jälkeen, kun tarjosimme ohjelman erään version vuosia sitten.

Nyt ohjelma on taas saatavilla tietokoneellesi. WebSite X5 Go 2021:n avulla voit itse suunnitella sivustoja ilman huolta HTML:stä ja muista ohjelmointikielistä. Kaikki on yhtä helppoa kuin asiakirjan kirjoittaminen Wordissa.

Sisältää 50 upeaa mallipohjaa

WebSite X5 Go 2021 on ohjelman uusin versio, joka maksaa ostettuna n. 20 euroa. KotiMikro-lehden tilaajana saat sen nyt täysin maksutta. Ohjelma on englanninkielinen. Voit ladata paketin, jossa on 50 upeaa, valmista mallipohjaa verkkosivuillesi.

Saat ohjelman rajoittamattoman käyttöoikeuden ja voit luoda niin monta verkkosivustoa kuin haluat. Ne tallennetaan tietokoneellesi. Voit asentaa WebSite X5 Go 2021 -ohjelman kahteen tietokoneeseen.

Huomaa, että valmiiden verkkosivustojen ylläpitoon tarvitaan domain/webhotelli.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".