Tiedostojen palauttaminen on edistynyt asia. Vaikka tiedostot poistettaisiin eivätkä ne enää näy Windowsissa, erikoisvalmisteiset työkalut voivat silti löytää ne kiintolevyltä. Tiedostojen pelastusohjelmat eivät pysty ainoastaan tuomaan tiedostoja näkyviin, vaan pystyvät myös palauttamaan ne, jotta Windows voi lukea ne ja tietokoneen ohjelmat voivat käyttää niitä.

Sinun tulisi asentaa uusi ohjelma iBeesoft Data Recovery heti. Tämä tarkoittaa, että se on valmis tietokoneellasi, kun sitä tarvitset. Lisäksi sinulla on parhaat mahdollisuudet toipua, jos aloitat heti. Yhden päivän viive voi olla kohtalokas tiedostoillesi, koska vaarana on, että ne korvataan muilla tietokoneelle sillä välin tallentamillasi tiedostoilla. Windows ei tiedä tiedostojen olevan siellä, koska viittaukset niihin on poistettu rekisteristä. Tästä syystä tiedostot voidaan valitettavasti usein palauttaa vain osittain, jos kuluu liian paljon aikaa ennen kuin yrität: Täydellä kiintolevyllä tiedosto on usein hajallaan useisiin osiin. Kun vain yksi osa tiedostosta korvataan, on yleensä mahdotonta saada tiedostoa takaisin hyväksyttävään kuntoon - edes hyvällä ohjelmalla.

Seuraavilla sivuilla käymme läpi iBeesoft Data Recoveryn käytön. Se maksaa normaalisti 40 Euro, mutta saat sen ilmaiseksi koko vuoden KotiMikro -lukijana.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".