HUOMAA: Ohjelma täytyy ladata ja aktivoida viimeistään 20.6.2023

WebSite X5 on ohjelma, jota lukijat ovat usein pyytäneet sen jälkeen, kun tarjosimme ohjelman erään version vuosia sitten.

Nyt ohjelma on taas saatavilla tietokoneellesi. WebSite X5 Go 2023:n avulla voit itse suunnitella sivustoja, vaikka et osaisi HTML:ää tai muita ohjelmointikieliä. Kaikki on yhtä helppoa kuin asiakirjan kirjoittaminen Wordissa.

Sisältää 50 upeaa mallipohjaa

WebSite X5 Go 2023 on ohjelman uusin versio, joka maksaa ostettuna n. 19 euroa. KotiMikro-lehden tilaajana saat sen nyt täysin maksutta. Ohjelma on englanninkielinen. Voit ladata paketin, jossa on 50 upeaa, valmista mallipohjaa verkkosivuillesi.

Saat ohjelman rajoittamattoman käyttöoikeuden ja voit luoda niin monta verkkosivustoa kuin haluat. Ne tallennetaan tietokoneellesi. Voit asentaa WebSite X5 Go 2023 -ohjelman kahteen tietokoneeseen. Huomaa kuitenkin, että ohjelman asennus ja aktivointi on tehtävä viimeistään 20.6.2023.

Huomaa, että valmiiden verkkosivustojen ylläpitoon tarvitaan domain/webhotelli.

WebSite X5 Go 2023:n uudet toiminnot

Etunurkasta ladattavan ohjelman uudessa 2023-versiossa on myös useita uusia tietoturvaominaisuuksia, joiden avulla voit muun muassa aktivoida ns. CAPTCHAn verkkosivustollesi ja varmistaa, että kävijät ovat ihmisiä eivätkä robotteja.

Verkkosivujen tekemiseen on myös aivan uusia ja nykyaikaisempia malleja, ja valmiit verkkosivut on mukautettu paremmin mobiililaitteille, kuten puhelimille ja tableteille.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".