VLC-mediatoistinta on ylistetty KotiMikrossa jo pitkään, ja se onkin kaikkien kehujen arvoinen.

Yli 50 miljoonaa ihmistä on jo ladannut VLC:n käyttöönsä, ja ehkä sinäkin olet jo katsellut sillä videoita tai kuunnellut musiikkia. Ne ovat toki ohjelman päätoimintoja, mutta VLC ei ole pelkkä mediasoitin kauniilla mutta helposti käytettävällä kuorrutuksella – ohjelma kun osaa paljon muutakin.

Työkalupalkista paljastuu pitkä rivi hyödyllisiä toimintoja, joilla voi tehdä tietokoneen ääressä istumisesta sekä hauskempaa että sujuvampaa.

VLC media playerillä voi napata leikkeitä siitä, mitä näytöllä tapahtuu, ja videosta saa leikattu irti tiettyjä katkelmia. Voit myös ladata videoita suoraan verkosta VLC-ohjelmalla, ja se osaa myös muuntaa tiedostoja vaikkapa videoformaatista toiseen.

VLC media playeriin on piilotettu monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Niiden jääminen huomiotta ei ole mikään ihme. VLC media player ei juurikaan mainosta monipuolisuuttaan, kun se käynnistetään. Se on harmi, sillä ohjelmassa on melkoinen määrä käyttökelpoisia toimintoja, joista on paljon iloa kenelle tahansa.

Toiminnot täytyy vain tietää, jotta mediasoittimesta saisi irti kaiken mahdollisen hyödyn.

Tässä artikkelissa esitellään VLC:n työkaluista KotiMikron toimituksen viisi suosikkia.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".